Menu

 

 

 

Cart

 

ДОБРЕДОЈДОВТЕ НА МАКЕДОНСКАТА ОФИЦИЈАЛНА СТРАНИЦА НА САИ ПРАКАШАНА ЗА ОПШТЕСТВЕНИ ВОЛОНТЕРСКИ УСЛУГИ И НАСТАНИ ЗА СЛУЖЕЊЕ ВО СВЕТОТ И ВО МАКЕДОНИЈА. ОВДЕ ЌЕ ГИ НАЈДЕТЕ ИЗВЕШТАИТЕ ЗА НАПРЕДУВАЊЕТО НА ПРОЕКТИТЕ ЗА УЧИЛИШТА, БОЛНИЦИ И ДУХОВНИ ЦЕНТРИ ВО СВЕТОТ. ИНФОРМАЦИИТЕ ЌЕ СЕ ОБЈАВУВААТ МЕСЕЧНО.

ПОСТОИ И ДЕЛ ЗА E-ТРГОВИЈА ЗА НАБАВКА НА ИЗДАНИЈА ОД СЕРИЈАТА САТЈА САИ БАБА УВАЧА, ОД СЕРИЈАТА БОЖЕСТВЕНА ПРИКАЗНА И ОД ИДНИТЕ ПУБЛИКАЦИИ И АУДИО-КНИГИ.

 

 

 

Шри Сатја Саи Увача Аудио книга втора