Menu

 

 

 

Cart

ПРОДАЖБА

Книгите може да се набават електронски преку електронско плаќање. Цената на секоја книга е истакната под сликата на книгата.

Во прикажаната цена не се пресметани трошоците за достава и тие треба да се платат на доставувачот. Трошоците за достава се на товар на купувачот. Доставата се врши преку „Карго Експрес“. Информации за ценaта на достaвата можете да најдете на: http://www.kargoekspres.mk/Cenovnik.aspx.

Доколку сакате книгата лично да ја преземете, јавете се на тел. 075 373 244 или испратете е-маил на scustomerblj@gmail.com. 
 
zoom
MK Uvaca 09 korica1 MK Uvaca 09 korica

Саи Увача кн.9 македонски

Manufacturer Email
Array
Sales price 400,00 ден
Discount
Моментална залиха:
50
  • Опис
  • Коментари

„Секој на овој свет има четири видови тела: стхула шарира – физичкото тело; сукшма шарира – суптилното тело; ати сукшма шарира – повисокото суптилно тело; и пара сукшма шарира – сеприсутното суперсуптилно тело. стхула шарира е физичкото тело што секој може да го види.“

 „Сега Јас не сум во физичкото тело, туку во сукшма шарира (суптилното тело), што е надвор од физичкото. Во Моето сукшма шарира можам да се движам во секој дел од светот без време. Во Моето ати сукшма шарира влегувам во соништата и во медитациите на луѓето и ги водам. Во пара сукшма шарира Јас сум присутен во секој атом.“

-ШРИ САТЈА САИ БАБА

Нема коментари за овој производ.

Шри Сатја Саи Увача Аудио книга втора