Menu

 

 

 

Cart

ПРОДАЖБА

Книгите може да се набават електронски преку електронско плаќање. Цената на секоја книга е истакната под сликата на книгата.

Во прикажаната цена не се пресметани трошоците за достава и тие треба да се платат на доставувачот. Трошоците за достава се на товар на купувачот. Доставата се врши преку „Карго Експрес“. Информации за ценaта на достaвата можете да најдете на: http://www.kargoekspres.mk/Cenovnik.aspx.

Доколку сакате книгата лично да ја преземете, јавете се на тел. 075 373 244 или испратете е-маил на scustomerblj@gmail.com. 
 

Детали за Вашиот налог

Доколку сте регистрирани, Ве молиме најавете се тука

Регистрирајте се

 
Наплата

Шри Сатја Саи Увача Аудио книга втора