Menu

 

 

 

Cart

Сева за октомври

Саи Рам,


Во октомври дониравме средства во Фондацијата „Шри Сатја Саи Анапурна“ и нашиот најмлад член донираше неколку пакувања ориз и макарони за помалку среќните граѓани на град Скопје, во хуманитарна организација организирана во неговото училиште. 
 
„Секогаш помагај,никогаш не повредувај“ ?
Прочитајте повеќе:

Сева за август

Саи Рам ?

 
Во месец август 2022 Здружението „Божествена љубов“од Скопје ги изврши следните сева активности:
- донираше летна облека на момче од семејство во многу тешка материјална состојба и
- помогна на Фондацијата „Анапурна Траст“ од Индија, со донирање на парични средства за потребите на мисијата за исхрана. 
 
„Нека сите битија во сите светови бидат среќни“ Баба
Прочитајте повеќе:

Сева за јули

Саи Рам ?

 
Во месец јули 2022 Здружението „Божествена љубов“од Скопје помогна на Фондацијата „Анапурна Траст“ од Индија, со донирање на парични средства за потребите на мисијата за исхрана. 
 
„Сакај ги сите , служи им на сите“ Баба
Прочитајте повеќе:

Сева за јуни

Саи Рам ?
 
Во месец јуни 2022 Здружението „Божествена љубов“од Скопје помогна на Фондацијата „Анапурна Траст“ од Индија, со донирање на парични средства за потребите на мисијата за исхрана. 
 
„Нека сите битија во сите светови бидат среќни“ Баба
 
 
 
Прочитајте повеќе:
Subscribe to this RSS feed

Шри Сатја Саи Увача Аудио книга втора