Menu

 

 

 

Cart

Сева за јуни

Саи Рам ?
 
Во месец јуни 2022 Здружението „Божествена љубов“од Скопје помогна на Фондацијата „Анапурна Траст“ од Индија, со донирање на парични средства за потребите на мисијата за исхрана. 
 
„Нека сите битија во сите светови бидат среќни“ Баба
 
 
 
Последен пат изменето наСабота, 17 Септември 2022 12:56

Шри Сатја Саи Увача Аудио книга втора