Menu

 

 

 

Cart

Сева за јули

Саи Рам ?

 
Во месец јули 2022 Здружението „Божествена љубов“од Скопје помогна на Фондацијата „Анапурна Траст“ од Индија, со донирање на парични средства за потребите на мисијата за исхрана. 
 
„Сакај ги сите , служи им на сите“ Баба
Последен пат изменето наСабота, 17 Септември 2022 12:58

Шри Сатја Саи Увача Аудио книга втора