Menu

 

 

 

Cart

Сева за август

Саи Рам ?

 
Во месец август 2022 Здружението „Божествена љубов“од Скопје ги изврши следните сева активности:
- донираше летна облека на момче од семејство во многу тешка материјална состојба и
- помогна на Фондацијата „Анапурна Траст“ од Индија, со донирање на парични средства за потребите на мисијата за исхрана. 
 
„Нека сите битија во сите светови бидат среќни“ Баба

Галерија

Шри Сатја Саи Увача Аудио книга втора