Menu

 

 

 

Cart

Од срце

 
„ОД СРЦЕ“ е серија говори на шри Мадусудан Наиду, кој на посветениците во ашрамот Сатја Саи Грама во Мудденахалли им ја објаснува својата воодушевувачка и понекогаш зачудувачка врска и метафизичко патување со Бхагаван Шри Сатја Саи Баба. 
 

 

Превземи

   
Последен пат изменето наЧетврток, 21 Февруари 2019 08:08

Шри Сатја Саи Увача Аудио книга втора